Welkom.

Snel weer pijnvrij bij Fyla Fysiofit, dé fysiotherapie praktijk in Amsterdam Osdorp. Hierbij kunt u binnen 24 uur bij ons terecht met of zonder een verwijzing van uw arts. Wij bieden ook afspraken in de avond.

Uitstekend
Gebaseerd op 34 recensies
Samira El Habach
Samira El Habach
29/01/2024
Top fysiotherapeut
M B
M B
24/01/2024
Hele fijne plek met vriendelijke mensen,ik ben echt zo goed geholpen en zeker nadat ik 10 jaar met duizelingen heb gelopen en ze hier de Epley manoeuvre hebben uitgevoerd sta ik weer krachtiger in het leven,zeker aan te raden
Danielle Bos
Danielle Bos
24/01/2024
Lip san heeft mijn rug behandeld. Na 1 behandeling voelde ik al verlichting, en na 5 behandelingen zijn de klachten verdwenen waar andere fysio’s een jaar aan het “zoeken” waren. Absolute aanrader!
Martijn Spaan
Martijn Spaan
24/01/2024
Zeer professionele behandelingen in combinatie met oefeningen die ook thuis goed bij te houden zijn. Een absolute aanrader!
Tina Boomsma
Tina Boomsma
22/01/2024
Super fijne en kundige manueel/fysiotherapeut! Lip San weet mij altijd te motiveren en is altijd positief. Hij denkt altijd mee en weet altijd weer goede oefeningen te bedenken. Ik raad hem zeker aan! Ik voel me erg welkom in de praktijk.
mohamed el Hani
mohamed el Hani
17/01/2024
Na een moeilijke tijd te hebben gehad zowel lichamelijk als geestelijk was Lip San de ideale behandelaar! Luistert goed naar je klachten en gaat duurzaam te werk! Hij is niet alleen de verlosser van mijn lichamelijke klachten maar was ook zeker een goed luisterend oor met de juiste tips ???????? Bedankt voor alles Lip ????
Abdessamad Fathi
Abdessamad Fathi
17/01/2024
Ik ben oprecht enthousiast over mijn fysiotherapeut en ik zou hem zeker aanraden aan vrienden en familie. Zijn vriendelijkheid en professionaliteit vallen op, en op locatie is er genoeg apparatuur om de voorgeschreven oefeningen comfortabel te doen. Wat me echt aanspreekt, is de flexibiliteit die mijn fysiotherapeut toont. Hij weet de behandeling gestructureerd te houden en past zich moeiteloos aan mijn behoeften aan. Altijd met een glimlach en klaar om te helpen, wat de sfeer heel prettig maakt. Kortom, een toegewijde professional die zijn vak verstaat en de zorg van zijn patiënten serieus neemt.
michael wedema
michael wedema
09/08/2023
Ik ben een fanatieke golfer met rugklachten, maar na een paar behandelingen bij Fyla Fysiofit beoefen ik nu pijnvrij mijn beroep uit! Enorm tevreden.
Nakee Fong
Nakee Fong
07/08/2023
Lip san is a very professional and skilled physiotherapist. Really helpful! Highly recommend FYLA Fysiofit

Over ons

Ik ben Lip San Chong, Fysio- en manueel therapeut en trotse eigenaar van Fyla Fysiofit gevestigd in Amsterdam Osdorp sinds 2015. Ik heb na mijn studie fysiotherapie (2013) en Manuele therapie (2016) nog allerlei specialisatie en bijscholing cursussen gedaan om mij verder te ontwikkelen zoals: sportfysiotherapie, Kinesio taping, en Dry Needling. Ook ben ik sinds 2017 met enorm veel plezier begonnen als docent Fysiotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam.

Zahir Haddag

“Vooruitstrevende kwalitatieve aandacht maakt Fyla Fysiofit uniek”

Met ons expertise en met behulp van geavanceerde apparatuur kunnen wij de juiste behandeling geven waardoor U binnen korte tijd weer pijnvrij kunt functioneren en weer actief kunt bewegen. Samen maken wij een behandelplan om uw doelstellingen zo snel mogelijk te behalen.

Diensten

Voor elke patiënt maken wij een persoonlijk behandelplan. Daarvoor starten we altijd met een intake-gesprek. Tijdens dit gesprek kiezen we samen met u voor de beste fysiotherapiebehandeling. Hiermee bieden wij de meest complete en persoonlijke fysiotherapie in Amsterdam Osdorp, waarmee uw pijnklachten doelkrachtig worden behandeld.

Naast onze gewone fysiotherapieprogramma’s die gericht zijn op veel voorkomende klachten heeft Fyla Fysiofit verschillende specialismen in huis. Zo kunnen we alle mogelijke klachten behandelen en elke patiënt de beste zorg geven.

Fysiotherapie

Bijdragen tot voorspoedig herstel of verbeterd functioneren bij aandoeningen van het houdings- en bewegingsapparaat. Hierbij leverene we snelle en vaak kortdurende hulp.

Manuele Therapie

Verhelpt de functiestoornis van het gewricht door het toepassen van specifieke mobiliserende bewegingen of door gebruik te maken van impulstechnieken.

Dry Needling

Met een dunne naald wordt in het pijnpunt van de spier geprikt. Hierdoor ontspant de spier snel en verdwijnt de spierverharding.

Kinesio Taping

Door het toepassen van de tape ontstaat een onmiddelijke drukvermindering waardoor de bloedcirculatie en de lymfeafvoer weer worden hersteld.

Oefeningen

De huiswerkoefeningen van Fyla Fysiofit helpen u bij het revalideren en trainen. Zo kunt u thuis alsnog aan uw revalidatie werken. Wij bieden fysio oefeningen voor de volgende klachten

Deze oefeningen zijn ter ondersteuning van uw fysiotherapie behandeling. Ga zelf actief aan de slag en zorg voor een optimaal resultaat met de oefeningen.

Tarieven

Indien u aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie wordt een aantal behandelingen vergoed. Dit verschilt per verzekering. De rekeningen worden door ons rechtstreeks naar de zorgverzekeraar gestuurd. Indien het aantal vergoede behandelingen is opgebruikt, kunt u ervoor kiezen eventuele vervolgbehandelingen zelf te betalen. Mocht u niet aanvullend verzekerd zijn, worden deze particulier in rekening gebracht. In navolging van de richtlijnen van het KNGF en de zorgverzekeraars worden afspraken welke niet 24 uur van tevoren worden afgezegd particulier in rekening gebracht

Zitting Fysiotherapie
Zitting Manuele Therapie
Eenmalig Fysiotherapeutisch Onderzoek
€50,00€55,00€60,00

Contact opnemen

Wil je meer weten over hoe ik ja kan helpen, neem dan contact op, ook via Whatsapp. Mijn deur staat altijd open.

Adres

Osdorperweg 505
1067SR Amsterdam

Tel: 0625078920
E-mail: info@fylafysiofit.nl

Openingstijden:

Ma-vr: 8:00-19:00
za: 9:00-14:00
zo: 9:00-11:00

© Copyright - 2023 FyLA Fysiofit